Loading...
Home / Lancering / Verjaarsdagsvideo BlueBiz

Het AirFrance – KLM spaarprogramma voor bedrijven BlueBiz gebruikt al jaren onze Customer Lifecycle en Email Marketing oplossingen.

Leden van het BlueBiz programma ontvangen bij elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners Blue Credits, die ze kunnen besteden aan gratis vluchten, upgrades en aantrekkelijke producten. Binnen de Customer Lifecycle van BlueBiz zijn diverse relevante campagnes actief om bedrijven en contactpersonen te begeleiden met hun klantreis, activiteiten en programmagebruik.

Hierbinnen is het starten en vasthouden van een relevante dialoog plus opbouw van loyaliteit een speerpunt.

AANPAK Een onderdeel van de Customer Lifecycle is het versturen van een gepersonaliseerde verjaardagsvideo naar de BlueBiz contactpersoon. Dit is inmiddels een vertrouwd concept binnen de BlueBiz Customer Lifecycle, deze campagne wordt ieder jaar geactualiseerd met een nieuw concept zodat een lid van het BlueBiz programma ieder jaar een nieuwe verrassing krijgt. In 2013 hebben wij samen met Rednun (a personlized video company), singer songwriter Pien Breeuwsma en Reinhoud Klazes (full service photography) een volledige nieuwe gepersonaliseerde verjaardagscampagne gerealiseerd.

Deze persoonlijke video wordt gestuurd naar leden van het BlueBiz programma in meer dan 100 landen en in 13 verschillende talen, rekening houdend met de huisstijl van het desbetreffende land binnen AirFrance – KLM. De campagne loopt tenminste 1 jaar volledig geautomatiseerd.

Als verrassing ontvangen de leden de dag na hun verjaardag een extra attentie waarbij men kans maakt op een zeer mooie incentive, we noemen dit ‘the party ain’t over yet!”

 

Nieuwsgierig naar het resultaat?