SALESFORCE Marketing cloud

SALESFORCE MARKETING CLOUD

Salesforce Marketing Cloud is een krachtig digitaal marketingplatform, waarmee je het beste uit iedere klantinteractie haalt. Zo creëer je een buitengewone merkbeleving met gepersonaliseerde, relevante en samenhangende klantcontacten via al je kanalen. Met Salesforce Einstein beschikt bovendien iedere gebruiker over krachtige Artificial Intelligence tools. Hiermee lever je eenvoudig de juiste content, aan de juiste doelgroep, op het juiste kanaal en op precies het juiste moment.

Met de Marketing Cloud beschik je over een scala aan krachtige tools:

JOURNEY BUILDER

Journey Builder brengt het complete traject dat je klant doorloopt in kaart. Je plant elk contactmoment, of het nu via e-mail, mobiel, verkoopkanalen of social media verloopt. Je kunt de customer journey continu aanpassen en optimaliseren op basis van het gedrag van individuele klanten. De ingebouwde AI van Salesforce Einstein helpt je bepalen wat de beste vervolgstappen zijn.

EMAIL STUDIO

Maak zonder moeite e-mails met relevante en dynamische content met Email Studio en automatiseer de verzending. Analyseer je CTO’s, CTR’s, bounces en unsubscribes via het tracking dashboard. Met het inzicht uit deze data maak je elke volgende e-mail nóg interessanter voor je doelgroep.

SOCIAL STUDIO

Met Social Studio vind je doelgroepen en klanten op social media en ontdek je wat ze echt belangrijk vinden. Houd in de gaten wat er over jouw merk of dat van je concurrent wordt gezegd. Publiceer consistente boodschappen op al je kanalen. Ga het gesprek met je klanten aan, reageer adequaat op hun posts en til zo je klantenservice naar een hoger niveau.

SALESFORCE DMP

Een Data Management Platform stelt je in staat al je klantgegevens op een plek te verzamelen. Deze onbewerkte data kun je vervolgens analyseren en omzetten in klantinzicht. Als je echt weet wat je klanten beweegt, kun je een waardevolle relatie met ze opbouwen en veel betere resultaten behalen op het gebied van marketing en sales.

SALESFORCE PARDOT

Pardot is een complete set marketing tools voor het B2B segment. Met deze tools vul je de sales funnel en versnel je het traject naar conversie van prospects en klanten. Met Pardot maak je landingspagina’s en formulieren en zet je aansprekende e-mailcampagnes op. Analyseer elke stap en bereken het ROI van je marketing.

SALESFORCE EINSTEIN

Artificial Intelligence voor iedereen. Salesforce Einstein geeft aanbevelingen over content en personalisatie en voorspelt wie je e-mail gaat openen en lezen. Hij helpt bij segmenteren en vindt nieuwe doelgroepen voor je campagnes. Einstein herkent afbeeldingen en logo’s op Social Media, ook als je merk niet genoemd wordt in de tekst.

MOBILE STUDIO

Met Mobile Studio maak en verstuur je sms-berichten en in-app pushmeldingen. Je berichten zijn altijd relevant, want je personaliseert ze op basis van de voorkeuren en het gedrag van je klant. Je kunt bijvoorbeeld tips en aanbiedingen sturen gebaseerd op de locatie waar

ADVERTISING STUDIO

In Advertising Studio gebruik je de gecombineerde data uit je CRM, e-mail en mobiele contacten om doelgroepen te identificeren. Hiermee creëer je segmenten en look-alike audiences voor gerichte advertenties op Facebook en Twitter en via Google AdWords.

INTERACTION STUDIO

Powered by Thunderhead. Online heb je contact met klanten via e-mail, je website, social media of apps, offline via bijvoorbeeld een callcenter of in de winkel. Met Interaction Studio verbind je al die kanalen en kun je de klant overal volgen. Dit helpt je om je klant beter te leren kennen en overal relevant en consistent te zijn in je communicatie.

GRATIS DEMO OP MAAT

Benieuwd naar het krachtigste platform voor datagedreven marketing? Vul het contactformulier in en stel je vragen over marketing automation. Onze experts geven je graag een op maat gemaakte demo.