Navigator Specialist II Marketing Cloud

WIJ ZIJN SALESFORCE SPECIALIST NAVIGATOR MARKETING CLOUD

Alles over het Salesforce Partner Navigator Program

Het Salesforce Navigator Program voor Salesforce Consulting Partners is een manier om specifieke expertises, kennis en success onder de aandacht te brengen. CloseContact is sinds 2015 partner van Salesforce en inmiddels hebben we de status bereikt van Navigator Specialist II op het gebied van de Marketing Cloud. Wij hebben binnen deze status twee specialisaties: Core Messaging/Journeys en Advanced Cross Channel.   

 

 

Bekijk onze listing op de Salesforce App Exchange voor informatie over de Salesforce certifications die zijn behaald door onze medewerkers en reviews van onze klanten. 

Met onze unieke combinatie van Salesforce specialisaties helpen wij je bij het optimaal inrichten van je data, het opzetten van een effectieve marketingstrategie en het managen van alle mogelijke campagnes. Samen met onze strategische partners VANEIGENS en Yourzine, zijn we nog beter in staat om een totaal cross-cloud pakket aan te bieden.

Lees meer over onze succesvolle projecten voor internationale klanten in onze cases.

Haal alles uit de Marketing Cloud!

Wij investeren veel tijd en energie in opleiding, en niet alleen voor onze eigen medewerkers. CloseContact verzorgt ook op maat gemaakte trainingen voor klanten. Als je werkt met de Salesforce Marketing Cloud, kunnen wij ervoor zorgen dat je er alles uit haalt wat erin zit.

Ben je geïnteresseerd in de meer technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, kijk dan eens op Marketingcloud.today. In de artikelen op dit blog gaan we dieper in op de praktijk van de implementatie van de Marketing Cloud en publiceren we updates over nieuwe releases.

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een training, met specifieke vragen over de Salesforce Marketing Cloud en voor informatie over de cross-cloud oplossingen die wij samen met onze partners aanbieden. Wij vertellen je er graag meer over.

 

CLOSECONTACT

NEWSLETTER

Interesting content about data-driven marketing and the latest CloseContact news delivered straight to your inbox. Subscribe now!