Loading...
Home / Blog / Wij zijn Salesforce Specialist Navigator Marketing Cloud

Wat is het Salesforce Partner Navigator Program?

De status van een Salesforce Consulting Partner binnen het Partner Navigator Program geeft aan waarin een Consulting Partner is gespecialiseerd, hoeveel gecertificeerde medewerkers er werken en zijn, op basis van klantbeoordelingen, bewezen expertise.

CloseContact is Salesforce Specialist Navigator op het gebied van de Marketing Cloud. Internationaal zijn er twaalf bedrijven met deze status, waarvan slechts drie in Nederland. Van deze drie zijn wij de enige met maar liefst acht Salesforce Marketing Cloud Specializations. Wereldwijd is er slechts èèn partij met evenveel specialisaties. Wij natuurlijk bijzonder trots op onze ex-aequo nummer 1 plek!

Bekijk onze listing bij Salesforce voor een overzicht van onze expertise en klantreviews. In de cases op deze site lees je meer over onze succesvolle projecten voor internationale klanten.

Haal alles uit de Marketing Cloud!

Wij investeren veel tijd en energie in opleiding, en niet alleen voor onze eigen medewerkers. CloseContact verzorgt ook op maat gemaakte trainingen voor klanten. Als je werkt met de Salesforce Marketing Cloud, kunnen wij ervoor zorgen dat je er alles uit haalt wat erin zit.

Ben je geïnteresseerd in de meer technische aspecten van de Salesforce Marketing Cloud, kijk dan eens op Marketingcloud.today. In de artikelen op dit blog gaan we dieper in op de praktijk van de implementatie van de Marketing Cloud en publiceren we updates over nieuwe releases.

Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een training, met specifieke vragen over de Salesforce Marketing Cloud en voor informatie over de cross-cloud oplossingen die wij samen met onze partners aanbieden. Wij vertellen je er graag meer over.