Loading...
Home / Blog / Kom naar Salesforce Basecamp Netherlands 2020

Zet 26 maart in je agenda!

Een dag vol kennis en inspiratie, en CloseContact is erbij

Dit jaar geen Salesforce World Tour, maar een Salesforce Basecamp! Dat is een dag vol interessante keynote speeches en kennissessies over de nieuwste ontwikkelingen op het platform.

Laat je inspireren door de succesverhalen van grote Nederlandse Salesforce klanten en zoom in op de laatste productupdates in meer dan 80 gespecialiseerde kennissessies. Er is voor iedereen iets interessants te leren!

De Customer Success Expo

De Customer Success Expo vormt, net als bij de World Tour, het hart van dit Salesforce event. Hier kun je netwerken met 6000 Salesforce klanten, Salesforce partners en Salesforce gebruikers. Kom langs bij onze stand voor een demo of informatie over cross-cloud oplossingen in samenwerking met onze partners. Onze ervaren, Salesforce gecertificeerde experts geven graag antwoord op al je vragen over de Marketing Cloud.

Toegang is gratis!

Daar moet je bij zijn! Schrijf hier je snel in, want vol is vol.

Salesforce Basecamp Netherlands vindt plaats op 26 maart 2020 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Er is ruime parkeergelegenheid en de locatie is ook makkelijk bereikbaar met Openbaar Vervoer.