CloseContact | Privacy policy 2.0 | CloseContact

Privacy policy 2.0

Deze website is eigendom van, en wordt beheerd door, Close Contact BV (hierna te noemen CloseContact). CloseContact verzamelt gegevens over de bezoekers van deze website die vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens (na 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming), daarom leggen wij hieronder ons privacybeleid uit.

Verzamelen en bewaren persoonsgegevens

Als u via deze website uw e-mailadres en/of andere gegevens achterlaat, zullen wij uw gegevens bewaren in onze database zolang als nodig is voor het doel waarvoor u deze gegevens heeft afgestaan, bijvoorbeeld voor het uitwisselen van informatie over onze diensten, vacatures of de verzending van een periodieke nieuwsbrief.

CloseContact zal uw persoonsgegevens en/of informatie over uw medewerkers en cliënten nooit verkopen, verhuren of anderszins beschikbaar stellen aan derden zonder uw voorafgaande, schriftelijke toestemming, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn. CloseContact behoudt zich het recht voor om niet-functionerende, ongeldige en frauduleuze e-mailadressen zonder overleg uit onze database te verwijderen.

Beveiliging

CloseContact bewaart e-mailadressen en/of andere persoonsgegevens in een beveiligde omgeving bij een service provider en treft alle maatregelen om de opgeslagen data te beveiligen tegen verlies, misbruik en ongewenste veranderingen aan de informatie. CloseContact zet de nieuwste technologieën in om deze beveiliging continu up-to-date te houden.

Gebruik van gegevens

CloseContact gebruikt uw gegevens voor relatiebeheer, het uitvoeren van zakelijke overeenkomsten en het uitvoeren van activiteiten ter uitbreiding van ons klantenbestand. Voor de verwerking van uw gegevens maken wij gebruik van de Salesforce Marketing Cloud en Salesforce Pardot. Salesforce is gecertificeerd volgens het EU-US Privacy Shield.

Inzage, aanpassen en uitschrijven

U heeft recht op inzage in uw eigen persoonlijke gegevens, zoals die door ons worden bewaard. Neem hiervoor contact met ons op via info@closecontact.nl. Zijn uw gegevens niet correct? Laat het ons weten, zodat wij ze kunnen aanpassen. Wilt u uit onze database worden verwijderd? Mail ons uw verzoek, of maak gebruik van de uitschrijf-/unsubscribe-optie in de mails die u van CloseContact ontvangt.

Externe links

Op de website van CloseContact staan links naar externe websites, bijvoorbeeld van onze klanten, onze partners en bronnen voor nieuwsartikelen. Wij maken bezoekers erop attent dat zij, door te klikken op een uitgaande link, terecht komen op website van een andere partij, waarop het privacybeleid van de desbetreffende partij van toepassing is.

Cookies en analytics

CloseContact maakt gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in de bezoekers van deze website. Het gaat hierbij om anonieme gegevens over bijvoorbeeld land van herkomst, taal, gebruikte browser en gebruikte zoekwoorden. Hiervoor worden door Google via uw browser cookies op uw computer geplaatst. Meer informatie over het privacybeleid van Google vindt u hier.

Wijzigingen in onze privacy policy

CloseContact behoudt zich het recht voor om veranderingen aan te brengen in deze privacy policy. In geval van ingrijpende wijzigingen publiceren wij deze privacy policy opnieuw , met een nieuw versienummer.