Loading...

BLOKKER

Blokker en CloseContact werken gezamenlijk aan de digitale customer lifecycle en bijbehorende marketing automation activiteiten in combinatie met het aanbod in de winkels.

KLANT:
Blokker, de keten die alles verkoopt wat je in het huishouden nodig hebt, heeft ruim 430 winkels in Nederland, met circa 5.000 medewerkers, en een webwinkel. Blokker voegt het aanbod van de fysieke winkels en haar webwinkel samen, en wordt volledig ‘Bricks & Clicks’. Hierdoor ontstaat een consistenter en beter op de klant afgestemd aanbod. Per jaar verwelkomt Blokker circa 140 miljoen bezoekers (fysieke winkels en online gecombineerd).

DOEL:
Blokker assisteren bij het bedenken, inrichten en beheren van hun 1-op-1 communicatie, gebaseerd op het gedrag van klanten op blokker.nl en blokker.be. Voor diverse klantreizen hebben wij geautomatiseerde marketingprocessen ingericht en geoptimaliseerd met behulp van Salesforce Marketing Cloud en Artificial Intelligence (recommendations).

WERKZAAMHEDEN:
Na migratie van een ESP omgeving naar Salesforce Marketing Cloud heeft CloseContact gezorgd voor een gestructureerde data-omgeving en e-mailtemplates voor marketeers. Op basis van Salesforce Einstein data zijn journeys ingericht met recommendations, abandoned shopping cart, retargeting en low on stock en, met Sanoma, voor de Baby- en Zwangerbox. CloseContact adviseert en ondersteunt Blokker ook met campagnemanagement.

Project Details

Client: Blokker

Date: 1 maart 2019

Online: www.blokker.nl/

Blokker en CloseContact werken gezamenlijk aan de digitale customer lifecycle en bijbehorende marketing automation activiteiten (clicks) in combinatie met het aanbod in de winkels (bricks).

 Previous Next