Loading...
Home / Pardot

Wat is Pardot?

Pardot is een Salesforce applicatie om B2B marketing en lead scoring te automatiseren. Met Pardot kunnen marketing- en salesafdelingen eenvoudig B2B marketingcampagnes creëren, uitvoeren en analyseren.

Met Pardot ontdek je waar je prospects en leads zich bevinden en wat ze interessant vinden. Vervolgens ontwikkel je uitgekiende journeys en campagnes waarmee je ze altijd de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal brengt. Met geautomatiseerde processen om leads te kwalificeren, zorg je dat je sales afdeling alleen de meest waardevolle en kansrijke kandidaten krijgt toegewezen. Met de rapportage tools analyseer je al je marketingacties en ontdek je eenvoudig wat je ROI is.

Campagnetools

In Pardot vind je alle tools om zelf formulieren, landingspagina’s, e-mails en social media posts te maken en deze optimaal in te zetten voor je campagnes om leads te ontdekken, te cultiveren en klaar te stomen voor je salesafdeling.

Automatisering

Versnel en optimaliseer het traject van prospect via lead naar klant. Pardot automatiseert journeys, kent automatisch waarden toe aan je leads en maakt het eenvoudig om je campagnes te segmenteren en personaliseren met dynamische content.

Ingebouwde AI

De ingebouwde Artificial Intelligence van Einstein helpt je bij al deze taken, door data uit diverse bronnen te combineren. Einstein kan je bijvoorbeeld adviseren over next best actions en je campagnes analyseren om uit te vinden wat het beste scoort.

Meer weten over de mogelijkheden van Pardot? Neem contact met ons op, we geven je graag vrijblijvend meer informatie en een demo.

 

Meer B2C gericht met veel doelgroepinteracties, een hoog volume aan data, een hoge mate van complexiteit en diverse kanalen? Dan is de Salesforce Marketing Cloud interessant voor je.