Loading...
Home / About Us

CloseContact is je partner
voor data-gedreven
communicatie

Leer je klanten echt kennen …

Om succesvol te zijn in datagedreven communicatie heb je een goed werkend dialoogmarketing ecosysteem nodig. Met onze unieke aanpak creëren we langdurige en winstgevende klantrelaties op basis van datagedreven communicatie.

De vier elementen in het ecosysteem, data, technologie, content en organisatie, vormen de basis voor succesvolle dialoogmarketing. Goed ingerichte campagnes begeleiden je prospects en klanten op hun reis naar klanttevredenheid, conversie en loyaliteit.

animatie-1

Wij werken voor meer dan 35 topmerken waaronder KLM, Heineken, Menzis, Keesing, citizenM, Rituals, Sonova, Blokker, EDF Luminus en Renewi.

CloseContact is Salesforce partner sinds 2015, Salesforce Marketing Cloud Certified met de rang van Marketing Cloud Specialist en één van de toonaangevende Salesforce Marketing Cloud Consulting Partners. Nieuws over nieuwe releases en de meer technische aspecten van de Marketing Cloud publiceren we op ons blog Marketing Cloud Today

CloseContact is trots op de strategische partnership met Thunderhead en onze gecertificeerde ONE Engagement en Interaction Studio consultants.

Werken bij CloseContact? Bekijk onze actuele vacatures.