Loading...
Home / Artificial Intelligence / CloseContact presenteert: Tech Blogs

Een serie artikelen waarin we dieper ingaan op de Salesforce Marketing Cloud.

Ook als je al met Salesforce Marketing Cloud werkt, weet je misschien nog niet alles over functionaliteiten die je tot je beschikking hebt. Daarom starten we met iets nieuws op ons Engelstalige kanaal Marketingcloud.today: CloseContact Tech Blogs. 

Personalization Builder deel 2: Scenario’s

We schetsen een aantal scenario’s waarin Personalization Builder gebruikt wordt en leggen stap voor stap uit wat ze doen en hoe je ze inricht. Lees hier verder.

Personalization Builder deel 1: Artificial Intelligence in de Salesforce Marketing Cloud

Personalization BuilderAchter het menu item Personalization Builder zit de ingebouwde AI functionaliteit die je helpt om het beste product, de beste aanbieding of meest relevante content aan te bieden aan je klanten en de bezoekers van je website. Op basis van gedrag (klikken, bekeken pagina’s en aankopen) komt Salesforce Einstein met aanbevelingen voor je individuele klant. In real time!

In het eerste CloseContact Tech Blog gaan we dieper in op de technische setup van dit onderdeel van de Marketing Cloud en leggen we stap voor stap uit wat er nodig is om het optimaal in te kunnen zetten.

Je leest het hele artikel hier op marketingcloud.today.

Marketing Cloud ConnectMarketing Cloud Connect: wat is het en wat doet het

Met Marketing Cloud Connect verbind je de Marketing Cloud met de andere Salesforce Clouds: Sales, Service en Community. Zo kun je in de Marketing Cloud met behulp van data uit je CRM beter personaliseren en segmenteren. Sales-, service- en community medewerkers kunnen met Marketing Cloud Connect binnen hun vertrouwde cloudomgeving gebruik maken van de krachtige marketing tools van de Marketing Cloud, zoals e-mails die gemaakt zijn in Email Studio en content uit Content Builder.

Lees er alles over op marketingcloud.today