CloseContact | Bovemij fin. diensten Goed Rijden Loont | CloseContact

Bovemij Fin. Diensten
Goed Rijden Loont

  • PolisDirect-compleet
  • PolisDirect-mail3
  • PolisDirect-mail1

Doel:

Lead generation; LifeCycle (e-mail)marketing; realisatie van een Marketing database / Campaign Intelligence omgeving voor de Goed Rijden Loont campagne.

CloseContact zorgt voor relevante een-op-een communicatie gebaseerd op klantgedrag en events door middel van een campagne management platform en databasetechnieken.

Klant:

Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Met 120.000 verzekeringen zijn zij zelfs de vijfde onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. Polis Direct is een onderneming van de Bovémij Verzekeringsgroep (www.bovemijverzekeringsgroep.nl) die weer onderdeel is van de branchevereniging BOVAG.

Werkzaamheden:

CloseContact houdt zich bezig met strategie, alsmede technisch en creatief ontwerp voor actiematige e-mailcampagnes en klantondersteunende e-mails en verzorgt ook Customer LifeCycle e-mailmarketing rondom de Goed Rijden Loont campagne. Centraal in deze campagne staat de marketing database, die de lifecycle, e-mail marketing en website aanstuurt. De marketing database heeft ook een uitgebreide rapportage-tool die de kpi’s voor de campagnes en social-mediakanalen in real-time toont. Ook verzorgt CloseContact voor Polis Direct vanuit Data Insight diverse dataminingactiviteiten zoals een CHAID model om churn te reduceren.

Doelgroep:

Huidige en potentiële polishouders van Polis Direct en Bovag.

Tools en Technieken:

Clang

Google Analytics

SQL Server database

SPSS

  • Bovemij Financiele Diensten
Naar de website →

Comments are closed.